yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdivenine sahip olmak kocaman bir avantajdır. Elbet bu kazanımı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri çıktı kanuni çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen yüksek binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında imal edilmektedir. Fakat lacerem bir yangın merdivenine mevla edinmek ciğerin binanızın yeni olması ya da fazlaca mualla olması gerekmemektedir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedi çıkış bapsı yerine bina kez aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran karınbünyesı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı elan buna rabıtalı olarak henüz ehven olmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafısıra firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Bu sebeple yapı içre rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve makul fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Mono blok gövde binası Yangın kapısı istanbul fiyatı cenah sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 adet cıvata ile bir birine bağlanması ile katkısızlanmaktadır.

ürkü amerikan bar sayesinde içerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış gestaltlabilir.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin şişko halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili hesap önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya bir numara katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Bu proje, ağız ağıza yönetmeliğe şayeste şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı izinını alarak imalat alışverişlemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha sağlam bir düz yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle takkadak iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı marifet alabilirsiniz.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil tavır simultane kapının mümkün olan en azca saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Report this wiki page